Merkez Kısas Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://kisaslisesi.meb.k12.tr
Adres : Kısas Mah.Cumhuriyet cad.no/19 Haliliye/ Şanlıurfa
VİZYON : Kısas Lisesi olarak; Biz;çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında,bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak özgür düşünen,kendisi ve toplumla barışık,milli ve evrensel değerleri benimsemiş,sorumluluk duyan,bilgiyi üreten bireyler yetiştirmek ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
MİSYON : Kısas Lisesi Olarak Misyonumuz : Biz Kısas Lisesi olarak; Öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip olarak yetiştirmek , & Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek , & Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak , kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, & 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak hazırlamak , & Öğrencilerimizi istedikleri yüksek öğrenim programına kazandırmak, için varız !
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Kömürlü kalorifer
Servis :
Ulaşım : URFA MERKEZ-KISAS BELDESİ ARASINDA SAAT 06:00/18:00 ARASINDA HER 30 DK.BİR MİNİBÜS ÇALIŞMAKTADIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 12 KM MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :